Mi kezünkben vannak a jelei. Ezért, bőr, köröm legyen mindig ápolt. Mit kell figyelni, hogy az ellátás kamill, olvassa el itt.

Gyönyörű körmök, valamint a kezét létrehoz egy jó benyomást is mondhatjuk, hogy a kezünk a névjegykártya. Így azok, akik befektetni az idő, a körmök, valamint a kezét támogatott, esik pozitív. A forma, a köröm nem számít – rövid, hosszú, kerek vagy szögletes, természetes vagy mesterséges körmök, amíg voltak, tiszta, szép. Különösen a nők sok különböző módon, hogy a körmök: színes körömlakk, design Köröm, vagy akár köröm Piercing csak egy kis válogatás a lehetőségek.

De a férfiak kellene vigyázni a kezét, majd a köröm, mivel a bőr a karján azt mutatja, hogy a valódi korát. Ezért, aki figyelmen kívül hagyja az ellátás kamill vizuálisan gyorsabb. Szóval, aki sokat fektetett a arcápolás, nem fukarkodik a köröm érdekel! Összegyűjtöttük az összes tippek a tökéletes érdekel.

1: viseljen kesztyűt, ha a munka a ház körül

Ezt a tanácsot, úgy hangzik, hogy elcsépelt, de sokan nem tudják, hogy mennyire befolyásolja a bőr, a köröm nem visel megfelelő védelmet. Nem csak a víz enyhíti a körmök teszi őket törékeny, különösen az agresszív vakolat elpusztítsa a természetes sav-ellenálló héj, a bőr, illetve a bőr annyira kiszolgáltatott. Ennek következtében száraz Foltok, bőrpír, vagy akár ekcéma is, hogy viseljen kesztyűt!

2: megfelelő fájlokat, gyönyörű körmök

A hibás fájlt okoz több kárt, hogy a körmök, mint használ. Mert helytelen technika során a fájl a körmök lazítani, törött-ennek eredményeként, a körmök könnyen törnek, a kis dudorok. Annak érdekében, hogy ne sértse meg a körmét, azt mindig napolnyat kívülről befelé. A használata viszonylag vékony fájl lassítja a folyamatot bár, de több szelíd, hogy a szerkezet a körmök.

3: a megfelelő fájlt

Vannak különböző fájlokat különböző típusú körmök. De leginkább különböznek az érték a Finomság. A szemcseméret egy Fájl (Szemcsés) pontok itt is a fájl. A számos Szemek-tól 80 600 szemek négyzetcentiméter, ahol 80 a legnagyobb, 600, nagyon finom finomság. Egy nyers fájl lehet szorított csak a műköröm, mert erősen megtámadta a természetes köröm, mert alacsony tagoltságát.

4: fürdő keze van, szép körmei, ápolt kéz.

Fürdő karok egy kis Wellness-program a kezét, hogy kell alkalmazni, legalább egyszer egy héten. Kezét fürdő tehetsz magad igazán otthon is könnyen: DIY kézzel készített fürdő, meleg víz kevert tápláló adalékanyagok, például az olíva olajat, a tejet egy edénybe, vagy a mosogatóban. Néhány perc után a kézműves készen bőr készen áll a további érdekel. Fürdő kezét, egyébként is lehet alakítani egy lábfürdő!

5: peeling a puha kezek

Ideális esetben az alkalmazás után a fürdő esetében a kezeket, hámlasztó tökéletes, hogy a keze puha, bársonyos. Ezen kívül eltávolítja egy kis öntözésre, a tenyerében. Óvatosan, finoman, Cukor kezét, Peeling a Jean d’arcel, mert tisztán növényi alapú majd finoman eltávolítja az elhalt, edzés a lebeny a bőr. Adjon meg egy tisztességes mennyiségű szappant a nedves tenyerét, végre, finoman DÖRZSÖLJE néhány percet. Ne dörzsölje túl erősen, mert lehet, hogy egy kis sérülés!

6: kéz maszk éjszaka

Hogy megerősítse az akció Krémek, ők is maradt egyik napról a másikra, mint egy maszk a kezét. Ehhez egyszerűen alkalmazható, jelentős mennyiségű kézkrémet, majd fel a kesztyűt. Ebben a stádiumban lehet segíteni akarok, mert nehéz lehet, hogy viseljen kesztyűt a benne kezét. A Jean d’arcel van is egy különösen erős, maszkok kifejezetten kamill: de Tökéletes kezét, tápláló Maszk, mandula, avokádó Olaj.

7: körömápolási

Eközben sok különböző köröm Olaj-vagy testápoló krém, mely intenzíven kínálat a körömágy tápanyagok. Különösen intenzíven ezek az Olajok aktus után egy kéz kádban, mert akkor a tápanyagok lehet jobban szívódik fel a bőrön keresztül. Óvatosan nyomja le a kutikula: túl gyors, vagy túl erős Taszítás vezethet fájdalmas sérülések, amelyek gyorsan lángra. Ha kétséges, hogy egy profi, mert éves tapasztalat, jó eszközök, hogy lerövidíti a kutikula óvatosan.

8: körömlakk káros körmök?

A körömlakk nem károsítja a körmöket, ellentétben az Általános Hit. A feltételezés, hogy a körme alatt egy réteg festék nem tud lélegezni, nem sok értelme van, mert a köröm készült élettelen szarv, nem kap levegőt. Körömlakk is védi a szárítás miatt napi használata alapok ami köröm több törékeny. Aki figyelmesen levelek hátoldalán a köröm egy kis távolságot a kutikula, festeni, mert ott az Öntözés a még nem teljesen kész.

9: Viszkózus körömlakk lehet hígítani a fuvarozó újra

De ez a kijelentés nem helytálló. Az aceton kapott a nail Polish remover elpusztítja a szerkezet a Köröm, így a köröm fokozatosan használhatatlan a körmök. Nem csoda, hogy végül nevű körömlakk eltávolítása, megszakad a szerkezet, így eltávolítja a köröm. Aki azt akarja, hogy a körömlakk biztos, hogy híg, hogy vegyél egy speciális hígítót Körömlakk, mert ezek nem befolyásolják a minőségi festék. Egyébként a köröm lehet védve a kiszáradástól, amely használat után tisztítsa meg a szálak az üveget. Így a lakk lezárt, amely egy gyönyörű, hosszú, színes körmök.

10: a keménység, a köröm, a gyönyörű, erőteljes körmök

Az emberek akarják, hogy a természetes körmei gyorsan nőnek veszi észre, hogy ez nem könnyű feladat. Mert a mindennapi élet tele van veszélyekkel, a körmök, amely gyorsan osztott vagy eltörhet. A megoldás lehetővé teszi, hogy szerezzen gyógyító, körömlakk van átitatva tápláló anyagok keményedő anyagok okleivat puha körmök teszi őket, szilárd, tartós, Száradás után. Ismételt alkalmazás fokozza ezt a hatást még inkább, ideális rendszeresen kell alkalmazni kikeményítő anyag a köröm.

Ha azt szeretnénk, hogy egy Köröm kezelés a szakmai, javasoljuk, hogy látogasson el a Day Spa. Manikűr, francia, pedikűr Striplike, hogy kínálunk különböző kezelések a kezét, majd a köröm. Bízunk benne, hogy a látogatást!