Már Heinrich Heine: “egy gyönyörű, kézzel díszíti az egész ember”. Ezek a vezető funkciók a kezét -, hogy a tél, legalább lehet elrejteni a kesztyűt, nyáron hozza a fény. Szerencsére az idők változnak, mert manikűrözött kezét, majd a köröm egy kiváltság, hogy a felső osztály, valamint a jele, hogy nem szabad enni, a kezében a munka. Ezzel szemben, Ma mindenkinek meg kell fizetni egy jó kéz érdekel. A több kezében van, az jobb lenne, ha érdekli őket, így hosszú adtak nekünk egy szép, vizuálisan vonzó szolgáltatások! A kor egy személy, lehet, de nem szükséges, legyen felismerhető első pillantásra a kezét – gondoskodó kezelés, a fő az “eszközök” teszi őket sokkal több titkot.

“Miután … evés előtt, ne feledje, hogy mossa meg a kezét.”

Szerint az egészségügyi világszervezet, mintegy 80% – a fertőző betegségek keresztül továbbított kezét. Ezért kell rendszeresen mossa őket, mielőtt étel/evés után értünk haza, hogy kapcsolatba beteg ember vagy állat. Sajnos, a faggyú termelés igen alacsony a bőr a kezét (folyamatosan zsíros ujjait, hasznos lenne). Gyakori, hosszan tartó, vagy forró vizet lágyítja a bőrt, így még több áteresztő, hogy a kórokozók. Ezért, annak ellenére, hogy a kezét óvatosan, de gyorsan tisztítani meleg víz, nagyon kényelmes bőr sindeev, folyékony Vagy szappan formában, a megfelelő termékek pH semleges, vagy pH-értéke 5,5-ez lehetővé teszi, hogy megvédje a bőrt a savak. Nagyon fontos az alapos Szárítás gondoskodik a jó kézkrém.

Ideje kézzel -, hogy a körmök fejek

Amikor a köröm, kezdjük a Mozgás cuticles vissza óvatosan egy megfelelő szerszámmal (pl. fa botok) annak érdekében, hogy a kár vagy nem kár, a kutikula. Soha ne használjon ollót feldolgozásra/vágás cuticles. Attól függően, hogy a minőség, a Körmök, rendelkezésre állnak a különböző kukoricadara – vágott bele a formája körmök legjobb körömreszelő a homokban. Zárja be a körömlemez, valamint felhívni a figyelmet, hogy a “kerek sarkok” meg kell, hogy a végén a működés fenntartása, az irányt a Fájlt. Heti egy öntözés (egy milliméter a köröm általában nő, ebben az időben) korlátozza az időt, erőfeszítést, valamint megakadályozza, hogy a törés a Körmök. A megfelelő hossz ízlés kérdése, attól is függ, hogy a munka, amit csinál; például, rövid körmök hasznos, hogy tiszta-de gyönyörű vagy. Azonban a fehér széle a köröm nem csökkenhet két milliméter, köztes tack, az Átmeneti terület, a lábujjak között, a köröm érintetlen marad. A fényes felület a köröm okozta segítségével körömreszelő.

Végén a manikűr, ” s még mindig súrlódás köröm, körömágy egy tápláló köröm olajat. Ha egy nő nem mer tenni egy másik tetejére, formájában körömlakk. Van egy védő, tápláló, színtelen lakk – de fényes fényes végtelen színek száma mindannyiunk számára, akik szeretik, hogy színes. Ebben az esetben, a lakkozás megvédi a festés Körmök. Lehet eltávolítani a körömlakkot használ, a legjobb nem-aceton termékek – amelyek kevésbé száraz a köröm Anyag.

Ha ez lesz a forró, fűszeres, Takarítás közben, például, használjon erős tisztítószert, kesztyű sérülésének megelőzése érdekében, a bőr, a köröm.

MANIKŰR TIPPEK

Aki azt akarja, hogy szép körmei, kezek, ez nem feltétlenül a köröm szalon. Egy pár kis manikűr tippek lehet díszíteni a haza, az otthon könnyedén.

Kezdjük egy alapos manikűr mindig tápanyag fürdő a kezét, majd a körmök. Csak tíz percig fürödjön langyos, szappanos vizet, akkor lehet, majd tolja vissza a kutikula egy bottal rózsa. A peel eltávolítja az elhalt korpásodás. Ne felejtsd el, hogy száraz!

Lépésről lépésre, hogy ügyes kezek

Ha a kezek nagyon feszült, ez is logikus, rendszeres maszk kezét. Ez adja a bőr a szükséges nedvességet, valamint támogatja a hosszú távon. Egyébként, elég, időről időre, hogy használja a kezét, krém, majd napi egyszer, hogy a masszázs egy gazdag olajat a köröm. Télen azonban a karok gyakran van szükség egy kicsit jobban érdekel.

Három alapvető manikűr tippek

Abból a szempontból, hogy a körmök, Főleg három fontos köröm tippek a haza. Először is, soha ne töltse túl a körmeit, miközben nedves, vagy akkor gyorsan kudarcot vallasz. Fém körömreszelő általában tabu, jobb, ha elfog Homok lap vagy üveg körmök. Nem kevésbé fontos a mozaikszó: mindig csak egy irányban!

Több manikűr tippek a haza

Másodszor, fontos, hogy rendszeresen elhalasztja a kutikula vissza, különben vezethet, Irritáció, Gyulladás. Ezen kívül, annak érdekében, hogy optimálisan előkészíti a köröm lengyel, meg kell kérni őket, teljesen sima, nem szabad zsírral.

Az utolsó érintés

Tehát a szabály: először használja a köröm, akkor használd a polírozás, hogy törölje a dudorok, majd végül a töltelék Hornyok, hogy sima a köröm. Ez utóbbi is segít, elszíneződések a köröm festés közben.